Ode aan de bakkerskast

De bakkerskast kennen we natuurlijk al een tijdje en op een gegeven moment werd het handige kastje een echte trend. Ik heb er zelf ook een en ik ben er nog lang niet op uitgekeken. Je kunt er zoveel kanten mee op en hij leent zich voor elke ruimte in huis. Ik laat je zien hoe ik de kast in de woonkamer op twee manieren gebruik.

Bijzettafel
Waarschijnlijk ben ik niet de enige als ik zeg dat ik een overschot aan woonaccessoires en een gebrek aan ruimte heb. De bakkerskast is ideaal voor de spullen die gezien mogen worden. Let er wel op dat je de kast niet te vol zet. Doordat hij aan alle kanten open is, kan het snel rommelig ogen. Kies liever voor je favoriete spulletjes, dan vallen ze ook meer op!

Muziekhoekje
De bakkerskast is ook perfect voor mijn platenspeler. De open achterkant zorgt ervoor dat de snoeren er doorheen kunnen. En nog een voordeel is dat de platen rechtop in passen. Zo heb je alles bij elkaar en het staat nog leuk ook.


De kast is ook heel geschikt als plantentafeltje voor je urban jungle, als keukenrek voor je weckpotten en kookboeken, en zelfs in de badkamer zal het leuk staan met opgerolde handdoekjes en geurstokjes, of je mooie parfumflesjes. Ik denk dat de bakkerskast door zijn stoere look en veelzijdigheid nog lang favoriet blijft. Ik ben benieuwd of jij een bakkerskast in huis hebt en waar je hem voor gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.