Knus bankhangen met Filip van Sheepy.CC

Een gezellig schapenvachtje in huis had ik al. Weliswaar een neppe van nog geen tientje, die iets teveel glimde. Niks mis mee vond ik. Tot ik afgelopen winter op de kerstmarkt de  vachtjes bij de stand van Sheepy.cc zag. Wat waren deze vachtjes gaaf en zoveel mooier en zachter dan die van mij.  Ja, ik was om. Ik bleef maar schapenvachtjes aaien en mijn vriend heeft me uiteindelijk meegesleurd want ik was er niet weg te slaan.

Al snel was ik eruit, ik wilde een echte schapenvacht

Maar welke? Hij moest sowieso op de bank want ik zal iets opbiechten. Er zit een vlek. Het is alleen maar water, maar toch krijg ik het er niet uit. Dus het vachtje heeft, naast dat het knus staat en warm is, ook nog een extra functie. 

Dus ik ging eens speuren op de website. Wat een keuze. Wil ik lang of kortharig, gemêleerd of effen en in welke kleur? Ik vind kussens met print op de bank leuk dus ik was er snel over uit dat het een effen vachtje moest worden. Anders vind ik het te druk worden. Wat ik heel fijn vond is dat er ook duidelijke afmetingen bij staan. Zo kon ik iets uitkiezen wat precies goed op het zitvlak van de bank past. Grijs was ook uitgesloten, want met een grijze muur, kozijnen, vloer en bank werd het me iets te ton sur ton en ik wilde juist dat het vachtje er uit zou springen. Een gebroken witte leek me wel erg mooi, maar met mijn nieuwe vloerkleed die ecru is leek me dat geen match.

En daar was Filip

Ik twijfelde heel erg tussen zwart en bruin en heb uiteindelijk voor bruin gekozen omdat ik Filip zag, hij was knap, bruin en harig!

Sheepy op de bank

 

Het vachtje werd geleverd in een super leuke paperbag. Het logo, het vrolijke schapenhoofdje is echt te schattig. Hierin bewaar ik nu mijn posters en pakpapier, ideaal.

Sheepy paper bag

 

Niet alleen op de bank staat een vachtje erg leuk, ook op een stoel past ie goed.

bruin schapenvacht op stoel

schapenvacht op vlinderstoel

 

Ik moet maar snel een plaid vinden voor op de bank want mijn nieuwe vlinderstoel zit zo lekker met het vacht erin. En kijk nou hoe fluffy, je wil daar toch gewoon in neer ploffen? Leuk hoe een item de uitstraling van je interieur kan veranderen. Ik ben er blij mee!

schapenvacht op vlinderstoel close-up

 

Deze blog is in samenwerking met Sheepy.cc tot stand gekomen.

3 thoughts on “Knus bankhangen met Filip van Sheepy.CC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.