Slaapkamer makeover

De slaapkamer, een plek waar ik graag ben en niet alleen om de nacht in door te brengen. Ik vind het fijn om in het weekend uit te slapen en daarna nog lekker lui in bed te blijven. Met een boek of op mijn telefoon, nog even het gevoel van niks hoeven. De slaapkamer was na de verhuizing niet het eerste wat werd aangepakt. Ik vond het dan ook geen gezellige plek om te zijn, daarom was de slaapkamer toe aan een makeover. Ik laat je de veranderingen graag zien! 

Before
Dit was de kamer voor de makeover. Er was niet zoveel mis mee, maar het was niet echt knus. Ik miste het in een hoek slapen en vond het nogal kaal. Ik hou wel van opgeruimd en minimalistisch, maar er mocht wel wat sfeer in komen.

 

After

 

Hotel Chic
Ik vind de sfeer van een hotelkamer ontzettend fijn. Niet zo gek want het is er altijd netjes en mooi aangekleed. Dat wilde ik ook in onze slaapkamer. Ik koos voor een donkere grijskleur op de muur. Het resultaat vind ik heel erg mooi geworden. Een beetje kleur mocht ook niet ontbreken, dus ik koos voor gouden details, deze stralen veel warmte uit en zorgen voor een luxe gevoel. Daarnaast koos ik voor paars, een van mijn favoriete kleuren en met een paar velvet paarse kussens heb je snel een kleuraccent. Door de rest neutraal te houden kan ik eindeloos afwisselen.

Een plant met paarse bladeren past perfect in de slaapkamer, en is ook nog eens goed onze gezondheid!

 

Over the moon ben ik met deze poster. Nu heb ik iedere avond een prachtig uitzicht!


 

Ook aan de details werd gedacht. De kaarsenhouder, deurstop en ventilatierooster kregen allemaal een verfje zodat ze goud werden.

 

Dit leuke klemlampje kocht ik bij Ikea voor € 19,95

 

Haakjes om de kleding voor de volgende dag aan op te hangen. Deze zijn van Kwantum en kosten € 1,75 per stuk. Ik vind ze zo leuk!

 

En natuurlijk kan een mooie bloem niet ontbreken.

Ik ben benieuwd of je de makeover ook geslaagd vindt, laat je het weten? Dat zou ik leuk vinden!

2 thoughts on “Slaapkamer makeover

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.