Naar de vt wonenbeurs!

Ieder jaar zie ik de meest jaloersmakende plaatjes voorbij komen van hele blije mensen op de vt wonen beurs. Dus ik besloot dit jaar dat ik ook maar eens wilde uitzoeken of het echt zo leuk was als al die blije Instagrammers je doen geloven. Zal ik het al verklappen, of lees je dan niet verder? Het is ieder jaar in oktober woonmaand en dan worden de nieuwste collecties gelanceerd, je kunt je laten informeren door experts met al je vragen op woongebied en natuurlijk shoppen. Ik moet eerlijk toegeven dat dat laatste vooral was waar ik voor kwam! 

Op naar de trein

Samen met mijn zus Harma, die toevallig vakantie had, ging ik de vt wonen&design beurs bezoeken. Zo kocht ik mijn kaartjes via een aanbieding van de NS dus er bleef genoeg geld over om daar uit te kunnen geven. Om stipt half negen stond ik op het station, toen ik een ietwat paniekerig appje kreeg van m’n zus: “Help ons kaartje is nog niet geldig, pas vanaf negen uur” en “Neeee, ik zie ook al een conducteur” of iets in die trant. Ik zou bij haar instappen, maar we besloten de reis maar met een latere trein voort te zetten. Dus koffie! En deze is trouwens echt superlekker. Ruim twee uur later stapten we uit bij de Amsterdam Rai. We volgde een groepje vrouwen want wij dachten ‘die gaan vast ook, want zo zien ze er uit.’ En dat was gelukkig ook zo!

Dat kopje koffie kon ik wel gebruiken.

Eenmaal aangekomen op de beurs

We waren eerder dit jaar al naar de huishoudbeurs geweest en dat was ook in de Rai, en wat ons opviel was dat het er meteen een stuk hipper uitzag! Mooie kleuren, toffe stands. Ja, dit was een goeie binnenkomer. Mijn zus zag meteen haar droomkeuken (ze heeft net een huis gekocht) dus die stoof daar op af. Het was echt een tof ontwerp met bijvoorbeeld de besteklade verwerkt in de grote la, zodat je minder frontjes ziet. En een hele diepe la waarin rekening was gehouden met de zwanenhals van de gootsteen, echt heel slim!

Mooie binnenkomer zo.

Vernuftig die lades!

Harma vond de stand van Karwei het mooist en ik die van Flexa (het was ook erg druk daar, heb niet alles goed kunnen zien). Beide gestyled door bekende Instagrammers/Stylisten en dat kon je er echt aan af zien. Tot in detail tof afgewerkt, heel leuk om te zien! Bij Flexa kon je alle kleuren verf goed bekijken, en mocht je testers mee naar huis van je favo kleurtje(s).

Deze kon je van het haakje halen om zo je ideale combinatie te maken. 
Mooie combi! 
Styling van Theo-Bert Pot voor Flexa

En de styling van Souraya van Binti Home vond ik ook supermooi.
De stijlkamers van Karwei, waren ook goed gedaan.  Natural beauty sprak mij het meest aan. 
Messing is het nieuwe goud, dat je het even weet!
#pleasetouch Leuk bedacht Karwei. Normaal moet je altijd overal van afblijven! 

Inmiddels was de eerste aankoop een feit. Harma kocht een bordje van karwei met een getekend gezicht erop. Ik ben alleen vergeten er een foto van te maken, oeps!

Eijerkamp had ook mooie stijlkamers. “Maak jij een foto van mij, dan doe ik alsof ik lees…” Dat leek een goed idee, tot iedereen me verbaasd aan zat te staren alsof ik niet wijs was … “Harma schiet op”! 
Bij de stand van Homestock had ik alles wel willen kopen, zo gaaf!
Pretty birdie

Zoveel leuke spulletjes

Bij het zien van zoveel moois had ik inmiddels in mijn hoofd  het huis alweer tien keer anders ingericht. We kregen nog leuke goodies zoals een kaarsje en een gastendoekje bij het inschrijven voor nieuwsbrieven. Toch weet ik dat ik die niet echt lees, dus ik heb me dan ook  al weer afgemeld, sorry! Ook spotte ik het meest geweldige behang dat ik in mijn leven heb gezien, namelijk met vliegende eenden! Ik vind het hilarisch hoe die schattige vogels met hun rondje buikjes de lucht in gaan, totaal niet sierlijk. Ik was zo enthousiast dat ik vergat om er een foto van te maken, maar ben je benieuwd klik dan op Studio Onszelf

Ook mijn eerste aankoop was een feit, ik kocht een rotan schaaltje.
Grappig gedaan dit.

Genoeg slaap en geld 

Dat heb je nodig allebei, want er is zoveel te zien en te koop. We merkte dat we er halverwege wel trek kregen, daarom besloten we even een hapje te eten bij La Place. Een plekje bemachtigen was nog wel lastig, want volgens mij had iedereen hetzelfde idee. Op het eind waren er allemaal kraampjes waar je echt kon shoppen, een soort aparte hal daarvoor. Dat had wat mij betreft wel meer verspreid gemogen, want op het einde was ik er wel een beetje flauw van.

Superleuke vloer, en wauw deze zilveren Dr. Martens! Ik moest en zou deze schoenen erbij op de foto krijgen, hopelijk had ze het niet door! 
Schelpjes en koraal, love it!
En een mooie stolp.
Donkere kleuren, en alles geïnspireerd op de natuur. Je ziet dat dit echt in is nu.
Het viel me eerlijk gezegd mee met de drukte, ben bewust niet in het weekend gegaan. 

Volgend jaar weer?

Ja! Ik vond het echt leuk. Er was genoeg te zien, veel enthousiaste standhouders en mooie sfeerruimtes. Wel heb ik weinig nieuwe dingen gespot, maar ik denk dat dat komt omdat ik me sowieso al veel bezig houdt met alles op interieur gebied. Ik zou je zeker aanraden om erheen te gaan.

Dit artikel bevat geen betaalde promotie, want ik ben door niemand gesponsord (helaas)! 

1 thought on “Naar de vt wonenbeurs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.