flatlay

Cadeau’s voor in huis

Dit weekend vierde ik mijn verjaardag en het was ontzettend gezellig! Ook heb ik hele mooie cadeau’s mogen ontvangen, waar ik erg dankbaar voor ben. Mijn vrienden kennen mij inmiddels natuurlijk wel een beetje, dus ze hebben erg goed rekening gehouden met mijn smaak. Ik kreeg wel te horen dat ik nogal kieskeurig was, haha. En van die mensen kreeg ik een cadeaubon! Ik wil jullie dit graag laten zien omdat ik het leuk vind om te delen en misschien zodat jullie op ideeën komen voor wat je zelf kunt vragen, of kopen. Ik weet niet van alles waar het is gekocht, maar ik kan dat natuurlijk altijd even navragen voor je!

 

flatlay

De cadeau’s  

Ik mocht van John zelf mijn cadeau’s uitzoeken en ik koos voor een plant. Ik vond deze zo leuk omdat de sprietjes alle kanten op staan! En voor een fake koraal van de Karwei. Vind ik leuk om in de kast te leggen bij m’n verzameling stenen en schelpen. Verder kreeg ik ook allemaal leuke dingen van mijn vrienden. Zoals een toffe lamp met led en een kunstplantje, twee houten huisjes van Little Lovely Living, een cactus met led van de Karwei, een schelpenketting + standaard van Van Mooi tot Maf, heerlijke handzeep- en crème van Rituals en cadeaubonnen van Dille & Kamille, Laif en Nuver en van Van Mooi tot Maf. Daar kan ik zeker weten mooie dingen uitzoeken! Natuurlijk kreeg ik ook nog andere cadeau’s en hier ben ik ook heel erg blij mee, maar ik heb natuurlijk een interieurblog, vandaar dat ik ervoor gekozen heb om alleen deze spulletjes te delen.

 

 

 

 

 

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te zien. Ik ga nog even nagenieten van het feestgedruis en de laatste slagroomsoesjes opeten… heel vervelend!

2 thoughts on “Cadeau’s voor in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.