Haal de herfst in huis

De herfst heeft zijn intrede weer gedaan en ik ben helemaal in m’n element! Lekker opgekruld op de bank met een kop thee en een boek, mij kun je niet blijer maken. Ben je nou niet zo’n liefhebber van de koudere dagen, dan raad ik je aan om het zo snel mogelijk gezellig en vooral warm te maken thuis. Dat helpt je vast om de dagen door te komen. Ik deel een paar van mijn tips hoe ik ons huis klaar maak voor het nieuwe seizoen.

It’s so fluffy

Als je het mij vraagt zijn kaarsjes de ultieme manier om warmte aan te brengen. Het zorgt voor extra licht en het voelt gelijk knus. Een lekker schapenvacht op de bank, fluffy kussens of een warm plaid zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte. Een lekker dikke sprei op het bed houdt je ook ’s nachts lekker warm en staat ook nog eens heel cosy.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0027.jpg

Een pompoentje erbij

Waar je de zomer in huis haalt met een fleurig veldboeketje kun je de herfst in huis halen door bijvoorbeeld droogbloemen neer te zetten. Ook kun je (bijvoorbeeld met je kinderen) een boswandeling gaan maken en kastanjes en dennenappels zoeken (en daarna lekker warme chocolademelk drinken!). Op Pinterest zijn talloze idee├źn te vinden hoe je hiermee kunt stylen of er mee kunt knutselen. Ik koos ervoor om wat meer bruintinten toe te voegen. Door middel van een pompoentje, bereklauw en mos in een mooie schaal heb ik de natuur ook echt naar binnen gebracht.

Kleurenpallet aanpassen

Zoals ik net al benoemde zijn bruintinten echte herfstkleuren. Okergeel en terra zijn niet alleen mateloos populair nu, ze passen echt perfect bij het najaar. Met een paar kleine accessoires kun je heel gemakkelijk de kleuren aan passen. Denk daarbij aan andere kussenhoesjes, bloempotten en kaarsen.

Hopelijk vond je het leuk om te lezen hoe ik de herfst in huis haal. Als jij nog tips hebt, laat ze dan zeker achter in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.